Alfa Tecnologies, S.L
C/ Orient 78-84, 4¬ planta Despatx 2
08172 Sant Cugat del VallŔs
Barcelona
T.936 756 027
F.936 756 028
alfa@alfatecnologies.com

Dossier de treball
 
Activitat:
Grup d'empresa
Total registres: 20 | PÓgines:1 de 4
Redacciˇ de projectes executius de carrils bici a la ciutat de Barcelona.

Projectes constructius per implantaciˇ de carrils bici bidireccionals a diferents carrers de la xarxa viaria de Barcelona. Els projectes consisteixen en definir totes les obres necessÓries per l'execuciˇ dels carrils bici, amb les seves cru´lles i les respectives infraestructures implicades.

[ Veure fitxa ]

Projecte d'arranjament de la plaša Salvador SeguÝ i del C/ Espalter al barri del Raval.

El projecte d'urbanitzaciˇ de la plaša Salvador SeguÝ s'integra amb el projecte d'urbanitzaciˇ de l'Illa del carrer SadurnÝ, amb un mateix criteri de tractament de l'espai urbÓ.

[ Veure fitxa ]

Projecte Executiu d'arranjament del carrer Comte Urgell. Tram entre Av. Roma i Gran Via de les Corts Catalanes a Barcelona.

Per encÓrrec de ProEixample, AlfaTecnologies S.L., planteja el Projecte Executiu d'arranjament del carrer Comte Urgell, a l'Eixample esquerra, entre Av. Roma i Gran Via de les Corts Catalanes a Barcelona.

[ Veure fitxa ]

Projecte Executiu d'ampliaciˇ de la xarxa de carrils bici de Terrassa.

El projecte consisteix en definir totes les obres necessÓries per l'execuciˇ dels segŘents trams de carril bici / itineraris ciclables, amb les seves cru´lles, aixÝ com de les respectives infraestructures implicades. En fent ˙s de la figura del SAS (Sortida Avanšada i Segura), que permet gestionar els girs de les bicicletes de forma mÚs eficient i segura en les cru´lles semaforitzades.

[ Veure fitxa ]

Projecte d'urbanitzaciˇ del carrer Diputaciˇ a La Floresta al T. M. de Sant Cugat del VallŔs.

El projecte contempla la substituciˇ i renovaciˇ del paviment asfÓltic i de voreres, la xarxa de clavegueram i la millora de l'enllumenat p˙blic a tot al llarg del carrer Diputaciˇ.

[ Veure fitxa ]

Alfa Tecnologies, S.L | C/ Orient 78-84, 4¬ planta Despatx 2 | 08172 Sant Cugat del VallŔs | Barcelona | T.936 756 027 | F.936 756 028 | alfa@alfatecnologies.com